Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e PDF \

E varfër bijë e Kollogresë një dashuri e thjeshtë fshatare me temë nga shekulli i XV e mbrujtur me një lirizëm të thellë dhe me.

Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e  PDF \

❰Reading❯ ➶ Kenget e Milosaos Author Jeronim De Rada – History-books.co Vepra “Këngët e Milosaos” për subjekt ka historinë e dashurisë së Milosaos birit të sundimtarit të Shkodrës me Rinën vajzë e varfër bijë e Kollogresë një dashuri e thjeshtë fshatarVepra “Këngët e Milosaos” për subjekt ka historinë e dashurisë së Milosaos birit të sundimtarit të Shkodrës me Rinën vajzë.

Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e  PDF \

Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e PDF \ Born the son of a parish priest of Italo Albanian Catholic Church in Macchia Albanese in the mountains of Cosenza De Rada attended the college of Saint Adrian in San Demetrio Corone Already imbued with a passion for his Albanian lineage he began collecting folklore material at an early age In October 1834 in accordance with his father's wishes he registered at the Faculty of Law of the Unive

kenget pdf milosaos ebok Kenget e ebok Kenget e Milosaos PDF/EPUBE varfër bijë e Kollogresë një dashuri e thjeshtë fshatare me temë nga shekulli i XV e mbrujtur me një lirizëm të thellë dhe me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *